Mobiele apparaten in de school

It starts with a 'why'

Checklist voor mobiele apparaten in de school

  • Educatieve doelstellingen
  • Educatieve content
  • Platformkeuze
  • Beheer
  • Professionalisering
  • Draadloos netwerk

Wat doen mobiele apparaten, zoals tablets, echt voor je onderwijs? Wat wil je ermee bereiken? En wat betekent dat voor werkvormen in de klas en de materialen die je gebruikt? Skool kan je helpen om je visie te verhelderen en te toetsen aan wat er mogelijk is.

Kies het platform dat past bij de school

Apple, Microsoft en Google hebben ieder hun eigen visie op het onderwijs. Dat leidt tot belangrijke verschillen tussen de platformen: Apple iPad, Windows 8, Chrome en Android. Wat werkt in je school, hangt af van de doelen die je gesteld hebt.

Skool is Apple Solution Expert voor het onderwijs, lid van de Microsoft Education Alliance en gecertificeerd leverancier van Google Chromebooks inclusief de Chromebook management console. Skool kent de platformen door en door. We brengen deze kennis graag aan je over in een hands-on workshop met de verschillende platformen. Zo ervaar je zelf de mogelijkheden.

Ieder kind de juiste content

De SkoolControl App met SkoolLogin is op ieder platform beschikbaar. Zo kun je iedere tablet multi-user maken en de kinderen liggen gemakkelijk in op Basispoort, zonder dat je er als leerkracht of als ICT'er nog werk aan hebt.

Skool beheert Windows 8 tablets, iPads en Chromebooks. Daarbij zorgen we dat ieder kind de programma's ontvangt die het nodig heeft.