Partners

 • Microsoft Education Alliance
 • Apple Solution Expert voor het onderwijs
 • Google Certified
 • Microsoft Education Alliance

  Skool is toegewijd Microsoft partner. We hebben de kennis in huis om scholen te helpen met bijvoorbeeld Office 365, diverse Exchange oplossingen, Windows en single sign on oplossingen. Skool gaat daarbij verder dan de infrastructuur: met gecertificeerde en prijswinnende trainers helpen wij je om alles uit uw Windows apparaten te halen, toegespitst op het onderwijs.

  Apple Solution Expert voor het onderwijs

  Skool Automatisering is vanaf 1 juni 2014 gecertificeerd als Apple Solution Expert - Onderwijs. Apple heeft het bedrijf getoetst op strenge criteria. Door de certificatie als Apple Solution Expert kunnen nog meer onderwijsinstellingen gebruik maken van Apple producten met de zekerheid dat zij uitstekend geadviseerd en ondersteund worden. Onderdeel van de certificering zijn strenge eisen aan kennis en begeleiding van de klant.

  De status van Apple Solution Expert wordt alleen toegekend aan IT-dienstverleners die goed bekend zijn met de producten van Apple en precies weten wat er in het onderwijs speelt. Hierdoor hebben onderwijsinstellingen de garantie dat ze voor gebruik van Apple in het onderwijs bij Skool Automatisering aan het juiste adres zijn. Als Apple Solution Expert assisteert Skool bij de aankoop, installatie en ondersteuning van een totaaloplossing, ook in combinatie met producten van andere fabrikanten.

  Voor het basisonderwijs biedt Skool Automatisering naast de diverse Apple producten een totaaloplossing om iPads te kunnen gebruiken in de klas. Zo kunnen onderwijsinstellingen de producten en oplossingen van Apple in de schoolomgeving integreren, zowel met Macs als met pc's. Zo is het zorgeloos, multi-user en overal kunnen werken met Microsoft documenten, apps en webapplicaties mogelijk met de SkoolControl App en de producten van Apple.

  Skool Automatisering is daarmee de eerste netwerkbeheerder voor het basisonderwijs die Apple Solution Expert is. Zusterbedrijf CampusShop is eveneens gecertificeerd als Apple Solution Expert - Onderwijs. CampusShop richt zich op het middelbaar en hoger onderwijs. 

  Google Certified

  Werken met de gratis Google Apps for Education, Google Classroom en Chromebooks brengt veel voordelen. Werkdrukverlichting, kennisdeling en voor de kinderen het verwerven van 21st Century Skills worden vaak genoemd als reden om met Google in de cloud te gaan werken. Slechts enkele partners in Nederland zijn gecertificeerd om ook het beheer van de Chrome browser en Chromebooks te regelen. Met de Chromebook Management Console kun je Chromebooks, Chrome apps en de Chrome browser beheren voor een éénmalige lage prijs per werkplek, dus zonder terugkerende kosten.