Voor wie is SkoolShop

  • Primair onderwijs in Nederland
  • Voortgezet onderwijs in Nederland
  • Anderen

Primair onderwijs in Nederland
Basisscholen (normaal en speciaal) met BRIN-nummer van het Ministerie van Onderwijs genieten bijzondere voordelen in de SkoolShop. Zo kunnen zij (na verificatie) kopen op rekening. Besturen, koepels en stichtingen kunnen gebruik maken van extra functionaliteit in de SkoolShop om hun ICT-aankopen te stroomlijnen.

Voortgezet onderwijs in Nederland
Ook Voortgezet Onderwijs instellingen met BRIN-nummer van het Ministerie van Onderwijs kunnen gebruik maken van de SkoolShop. Ook zij kunnen (na verificatie) kopen op rekening. Besturen, koepels en stichtingen kunnen gebruik maken van  extra functionaliteit in de SkoolShop om hun ICT-aankopen te stroomlijnen.

Anderen
Skool verkoopt alleen aan Nederlandse PO- en VO-scholen. Daar is onze bedrijfsvoering, prijsstelling, kredietverlening en serviceverlening voor geoptimaliseerd; daar bieden we ook de meeste voordelen. Onze zusterbedrijven in de Paradigit Groep zijn je graag van dienst als je niet in het PO of VO werkzaam bent.

Instellingen voor MBO, HO en WO kunnen terecht bij CampusShop, ISL Automatisering en Paradigit Zakelijk.

Bedrijven genieten van Zorgeloos Werken bij Paradigit Zakelijk en het complete en voordelige beheer van Remcoh.

Particulieren kopen vertrouwd in de winkels en webshop van Paradigit, al 10 jaar op rij de Beste Winkelketen - Computerspeciaalzaak.