Onze klanten

W.A. Scholtenschool

Levering Lenovo Chromebooks

De W.A. Scholtenschool in Foxhol heeft met Skool goed gekeken naar de verschillende mogelijkheden voor constructief en digitaal onderwijs. 

Na een grondige inventarisatie van de huidige situatie en de (toekomstige) wensen is er een advies op maat uitgekomen wat compleet is aangepast aan de wensen en mogelijkheden van de onderwijsinstelling. Met de keuze voor Chromebooks met (opladende) laptoptrolley, heeft iedere klas de beschikking tot een voldoende aantal Chromebooks die elke ochtend opgeladen klaar staan voor het gebruik in de lessen. Alles wordt natuurlijk geleverd met een bijbehorende G-Suite omgeving en training zodat de devices in het nieuwe schooljaar meteen ingezet kunnen worden in het onderwijs. Door financiële bijstand van de Werkgroep Dorpsbeheer Foxhol heeft de W.A. Scholtenschool dit project kunnen realiseren en samen met Skool succesvol kunnen afronden.

De overhandiging van de Chromebooks is doormiddel van een feestelijke overhandiging in het dorpshuis van Foxhol voltrokken. Symbolisch werd door Dhr. Brons van Werkgroep Dorpsbeheer Foxhol één Chromebook overhandigd aan schoolleider mevrouw Blom. De overige Chromebooks zaten in de laptoptrolley’s onder een doek wat door een leerling symbolisch werd “geopend” door het doek van de trolleys te trekken. Dit alles onder een oorverdovend gejuich van de kinderen. 

Om de dag nog feestelijker te maken hebben Skool & Lenovo voor een ijscokar en springluchtkasteel gezorgd. Blije gezichten bij de kinderen en de volwassenen de hele dag!

Bij deze draadloze devices hoort natuurlijk een draadloze internet voorziening. Door middel van een  WaaS (Wifi as a Service) oplossing in te richten op de school is er op elk punt van het gebouw een optimale netwerk dekking. Hiermee zijn alle devices snel en stabiel verbonden met het interne netwerk en uiteraard het internet. Om de expansie van het aantal devices op het netwerk van de school aan te kunnen is er voor een vergroting van de bandbreedte van de binnenkomende lijn gekozen. Hiermee is de school klaar voor het onderwijs van de toekomst!

Een echte aanrader voor het werken met computers in alle lagen van het onderwijs.