Onze Partners

Skool werkt samen met alle grote marktpartijen en biedt ICT-oplossingen aan voor de belangrijkste platforms: Microsoft, Apple en Google. Wij worden voortdurend door onze partners geïnformeerd over de laatste trends en ontwikkelingen, niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Dankzij de intensieve samenwerking met deze grote organisaties kunnen scholen altijd beschikken over de voor hen relevante en actuele informatie, gericht op onderwijs. Als Expert Business Partner van Ziggo beschikken wij tevens over een betrouwbare leverancier van internetverbindingen met oplossingen die aansluiten op de behoefte van scholen.

Het aanbod van Skool beperkt zich niet tot ICT. Als innovatieve totaalaanbieder leveren wij ook diverse vernieuwende pakketten en systemen:

Looqin

Een uniek volgsysteem
Steeds meer scholen, in zowel Nederland als België, ontdekken het gemak van het procesgerichte kindvolg-systeem Looqin PO. Met Looqin PO voor groep 1 tot en met 8 kunnen leraren kinderen effectief volgen en begeleiden in hun leer- en groeiproces. Het digitale programma helpt leraren om groeps- en individuele gegevens van kinderen te verzamelen. De weergave van data is eenvoudig. Leraren hebben in één oogopslag zicht op alle kinderen! Meer weten?

Junior Einstein

Oefensoftware en –boeken voor de CITO-toets
Junior Einstein is een online educatieve uitgeverij, hoofdzakelijk gericht op het primair onderwijs. Via de websites rekenen-oefenen.nl, taal-oefenen.nl, citotoets-oefenen.nl, topo-oefenen.nl en de-tafels-oefenen.nl kunnen kinderen op een leuke en verantwoorde manier oefenen. We zien ook dat kinderen graag gebruiken maken van onze websites. Wekelijks oefenen namelijk meer dan 100.000 kinderen met onze websites en worden miljoenen vragen gemaakt. Meer weten?

Wilt u meer weten over de innovatieve oplossingen van Skool?

Neem contact op!

contactformulier

Bel 040-_7507700