Draadloos, de nieuwe infrastructuur

Het draadloze netwerk is een 'must'

Zorgeloos Draadloos

  • Krachtige ontvangst
  • Professioneel gemeten
  • Op maat voor de school
  • Schaalbaar
  • Zorgeloos beheerd

Water komt uit de kraan, elektriciteit uit het stopcontact. Zo gemakkelijk kan ook het draadloos netwerk in de school zijn. De eisen die een school stelt zijn wel anders dan thuis. Zo moeten de toegangspunten werken op zowel de 2.4 Ghz als de 5 Ghz frequenties en moeten de toegangspunten kunnen omgaan met soms wel 30 laptops in een klas – die vervolgens door de school verplaatst worden. Ook de veiligheid is van belang, met bijvoorbeeld aparte gastentoegang of een tijdschema voor het gebruik.

Zorgeloos Draadloos, beheerd door Skool

Skool is de draadloos netwerk specialist voor basisscholen. Dat begint al bij praktijkervaring die er toe doet: uit de meer dan 400 basisscholen met Zorgeloos Draadloos netwerk, weten wij wat er werkt. Gemiddeld hebben zij 5,3 toegangspunten in gebruik.

Veel scholen beginnen nu met het draadloze netwerk maar weten nog niet waar ze gaan uitkomen. Skool Zorgeloos Draadloos biedt alle voordelen van een beheerd netwerk van 1 tot duizenden toegangspunten, ook bestuursbreed. In uitgebreide rapportages zie je hoe het netwerk wordt gebruikt, kun je apparaten localiseren en kun je zien welke toepassingen je bandbreedte gebruiken.

Skool biedt een dekkingsgarantie aan, dat wil zeggen: in iedere ruimte die u aangeeft zorgen wij voor bereik van het draadloze netwerk. Skool verzorgt een professionele meting die in kaart brengt wat daarvoor nodig is.

Skool Zorgeloos draadloos is betaalbaar en zorgeloos. Voor een vaste lage prijs regelt u aanschaf, aansluiting met stroomvoorziening, beheer en service. Skool Zorgeloos Draadloos werkt in ieder schoolnetwerk, beheerd door Skool of door een andere partij.

Lees de brochure