Cloud back-up

Skool biedt dé veilige back-up oplossing en dat voor een vast bedrag per maand voor zowel Office365 als G suite!

Waarom is Cloud back-up nodig?

Veel gebruikers van Office 365 en G suite gaan er vanuit dat er een automatische back-up wordt gemaakt van alle data die in de cloud wordt opgeslagen. Hoewel er wel opties zijn die voorzien in tijdelijk data behoud door middel van bewaartermijnen, prullenbak-instellingen en versiebeheer, is het maken van een automatische Office 365 en G suite back-up eigen verantwoordelijkheid. Bestanden die binnen Office 365 en G suite permanent worden verwijderd, kunnen met de mogelijkheden binnen Office 365 en G suite niet terug worden gehaald. Ook is het maken van een zogenoemde ‘point-intime’ back-up niet mogelijk.

Onbeperkte back-ups

Onbeperkte back-ups. Geen licentie per gebruiker nodig. De Cloud back up oplossing van Skool maakt een reservekopie van een onbeperkt aantal gebruikersaccounts zolang de opslagcapaciteit dit toestaat – helemaal zonder licenties.

Complete back-up voor Microsoft 365

Beveilig Teams, SharePoint Online, Exchange Online en OneDrive voor bedrijven met een lokale cloud back-up oplossing voor Microsoft 365.

› OneDrive voor Bedrijven

Zowel gegevens als de bijbehorende metagegevens, zoals het laatste tijdstip van wijziging en machtigingen voor delen, worden ondersteund voor het maken van reservekopieën.

› SharePoint Online

Voer continu lokale reservekopieën uit om siteverzamelingen, documenten, bibliotheken en lijsten in SharePoint Online te beveiligen en gegevens in SharePoint direct te herstellen in geval van een storing.

› Exchange Online

Maak back-ups van de persoonlijke postvakken, gedeelde postvakken, archiefpostvakken en groepspostvakken van Microsoft 365, evenals van de bijbehorende mappen, mapstructuren en bijlagen. Je kunt ook back-ups maken van contacten en (groeps)agenda’s.

› Microsoft Teams

Bescherm Microsoft Teams-gegevens, waaronder bestanden, bijlagen, wiki’s en OneNote notitieblokken.

Complete back-up voor G suite

Maak een reservekopie van je Mijn drive in G suite en van je gedeelde drives, e-mail, contactpersonen en agenda via deze lokale oplossing.

› Bescherming van gegevens op schijf

Mijn drive en gedeelde drives en de bijbehorende metagegevens en online toepassingen van Google worden allemaal ondersteund voor reservekopieën.

› Bescherming van mails

Er kan een back-up worden gemaakt van gegevens van Gmail samen met labels, labelstructuren en bijlagen.

› Beveiliging van agenda

Maak nu een back-up van je agenda in G suite voor wanneer je verwijderde gegevens toch nodig hebt.

Slim herstel

Skool gaat verder dan de standaard herstelmogelijkheden en bewaarperiode van openbare clouddiensten. Bij ons kun je direct zoeken en een afzonderlijk object op detailniveau herstellen, wanneer dan ook.

Benieuwd naar wat Skool voor jou kan betekenen?

Menu