Over Skool

De digitalisering in het basisonderwijs krijgt steeds meer vorm. Traditionele leermethoden en klassikale werkvormen maken plaats voor gepersonaliseerd-, onderzoekend-leren en eigenaarschap. De beschikbaarheid van digitale- en adaptieve leeromgevingen en de inzet van individuele en mobiele devices neemt toe, evenals de uitdaging om de inzet en het gebruik hiervan in het onderwijsproces veilig en stabiel te faciliteren. Miloo & Miloo+ is de nieuwe dienstverleningen van Skool die volledig aansluiten bij jullie wensen.

Een krachtige toekomst gerichte basis

Wij lopen vooruit op het gebied van de integratie van Microsoft Azure, Office 365 en G-Suite binnen het onderwijs. Wij zijn van mening dat we de beste keuze zijn voor het faciliteren van het onderwijs en leggen jullie graag deze overtuiging uit. Bel ons voor een afspraak en we komen graag een keer bij jullie langs.

Platform onafhankelijk

De keuze voor welk platform de school wil gebruiken ligt bij jullie en is niet afhankelijk van ons aanbod. Door ondersteuning te bieden voor alle platformen zijn jullie flexibel. Ook integreren we de verschillende platformen met elkaar. Apple voor de onderbouw, Google voor de midden en of bovenbouw en Microsoft voor de leraren en ondersteunend personeel? Alles is mogelijk én in elke combinatie. Hierdoor hebben jullie het beste van alle werelden.

Modulair

Keuzevrijheid staat hoog in het vaandel bij Skool. Je kiest alleen wat je nodig hebt en wat je niet nodig hebt dat neem je niet af. Hiermee betaal je alleen voor de dingen die je gebruikt, heb je grip op de kosten, is alles overzichtelijk én heb je een compact én compleet pakket. We kennen onze producten door en door en kunnen je om die reden ook praktisch én tactisch advies geven.

Beheer aangepast aan jullie wens

Omdat de ICT functie op scholen divers wordt vormgegeven hebben wij gekozen voor een modulaire opbouw van ons beheersconcept. U kiest dus het beheer wat precies bij de school past. Onze stelregel is altijd om dingen te versimpelen waar mogelijk. We hebben het beheer van het netwerk zo simpel mogelijk gemaakt.

Veiligheid; voor ons minstens net zo belangrijk

Veiligheid en privacy zijn twee zaken waar we bij Skool de volle focus op hebben. Naast dat wij garanderen dat jullie netwerk voldoet aan de hoogste veiligheids-standaard op het gebied van privacy en data-veiligheid, zijn jullie ook compliant met de laatste wetgeving (AVG). Hierdoor kunnen jullie je volledig focussen op jullie hoofdtaak; lesgeven!

Ondersteuning op elk vlak

Onze support en aftersales is gespecialiseerd in het geven van alle vormen van ondersteuning. Of dat nu gebruikersondersteuning betreft of een advies voor de inrichting van uw ICT omgeving. We hebben gedreven medewerkers die tot het uiterste gaan om jullie te helpen!

Benieuwd naar wat Skool voor jou kan betekenen?

Menu