1. Home
  2. Skool in 2022

Nieuwe Skool organisatie in 2022

16-12-2021

Het nieuwe Skool

Met het nieuwe jaar 2022 in zicht gaan we een aantal (organisatorische) wijzigingen doorvoeren. Natuurlijk hoort er ook een nieuw Skool imago bij de nieuwe organisatie achter Skool. Een organisatie die zich nog meer dan voorheen richt op de digitale uitdagingen waar de school, haar leerkrachten en natuurlijk de leerlingen vandaag de dag mee te maken hebben. Na de succesvolle uitrol van Miloo in de markt 2019-2020 passen we onze organisatie nog beter aan op de nieuwe werkelijkheid.

Introductie van Klantenteams

Met de introductie van multidisciplinaire klantenteams kunnen we al onze aandacht richten op de digitale uitdagingen van het onderwijs van nu en in de toekomst. Deze klantenteams gaan u helpen om nog beter in te spelen op de digitale uitdagingen waar u dagelijks mee te maken heeft en krijgt. Een team dat u met raad en daad bijstaat en dat zich binnenkort aan u zal voorstellen.

Introductie nieuwe CEO Skool – Dmitri Kiefer

De nieuwe organisatie gaat vanaf 1 januari 2022 verder onder leiding van Dmitri Kiefer die sinds juli 2020 bij Skool betrokken is als mede-eigenaar. Met een achtergrond in bedrijfseconomie en meer dan 25 jaar ervaring in diverse nationale en internationale ondernemingen neemt Dmitri een hoop kennis en ervaring mee, om Skool te begeleiden in deze nieuwe fase. Dmitri bekleedde de laatste jaren verschillende management functies bij Shell en Canon. Vorig jaar zette hij de stap om mede-eigenaar van Skool te worden, waar hij daarvoor al nauw bij betrokken was als consultant.

Dmitri Kiefer: “Een organisatie die zich niet continue aanpast en inspeelt op de (digitale) ontwikkelingen in de markt zal nooit zijn klanten optimaal kunnen ondersteunen. Bij Skool is dat de dagelijkse maar ook de enige uitdaging, hoe kunnen wij onze klanten helpen hun digitale kracht te vergroten”.

Benieuwd naar wat Skool voor jou kan betekenen?

Menu